instant fap

Nalazi pokazali da je Icardi lažirao povredu, javila se i Wanda

Nalazi pokazali da je Icardi lažirao povredu, javila se i Wanda

Slučaj Maura Icardija glavna je priča u italijanskom velikanu Interu.

Argentinac je nedavno ostao bez kapitenske trake i od tada nije nastupio ni na jednoj utakmici Intera. Kao službeni razlog izostanka naveo je povredu koljena, ali nakon što ga je klub poslao na preglede kako bi se ustanovila težina, tekstovi su pokazali da je lagao i da s Icardijem nema zapravo nikakvih problema.

“Icardi je podvrgnut testovima u klinici u Rozzanu zbog bolova u desnom koljenu. Testovi nisu pokazali nikakve promjene u odnosu na one s početka sezone”, objavio je, između ostalog, Inter.

Zbog svih dešavanja Icardija su na zub uzeli navijači Intera, koji traže da klub otjera ‘plaćenike’, a putem Instagrama ponovo je reagovala i njegova supruga Wanda Nara.

“Prestanite s glupostima. Icardi je uvijek igrao, čak i kada nije bio u najboljoj formu. Sjećam se da kad je bila utakmica s Lazijom da su mu ljekari savjetovali da ne rizikuje, ali on je igrao…”, napisala je Wanda.

Brojni mediji u Italiji složno tvrde kako je Icardi zapravo žrtva svoje utjecajne žene i menadžerice, u javnosti sve omraženije osobe kojoj se pripisuje da muža ultimatumima želi uzdignuti iznad Intera. Navodno sada insistira na tome da se Nerrazurri ispričaju Icardiju, ali i da mu vrate kapitensku traku u suprotnom do dogovora neće doći.

Sve je izvjesnije kako će milanski tim morati tražiti novu špicu, iako je dostojnu zamjenu teško naći, jer takvih igrača ima jako, jako malo na tržištu. Svjestan je toga i trener Luciano Spalletti, koji je izjavio da se nada rješenju situacije i povratku Icardija u napad, dok je Antonio Candreva rekao da su suigrači spremni prihvatiti ga nazad u momčad.


KOMENTARI