instant fap

Narcisa Džamastagić: Njene kreacije odišu veselošću

Narcisa Džamastagić: Njene kreacije odišu veselošću

U novom početku, mnogi su pronašli prostora za kreiranje novih priča kroz koje su istovremeno odgovorili na sve izazove realnosti u kojoj živimo i zakoračili korak naprijed prema boljoj i vedrijoj budućnosti.

Jedna od njih je i Narcisa Džamastagić iz Sanskog Mosta.

Upravo smo na Facebooku i instagramu otkrili njene unikatne rukotvorine koje su nas osvojile na prvi pogled.

Imate li neku posebnu prigodu, ali i posebnu osobu koju želite darivati tim povodom, razmislite o nečem originalnom i jedinstvenom.

Pokloniti nešto originalno, unikatno i rađeno rukama, uvijek je poseban osjećaj. A upravo te osjećaje njeguju njeni proizvodi. Ljubav prema svojoj djeci pretočila je u jedinstvene rukotvorine.

Iz ljubavi prema ručnom radu počela je s ukrašavanjem raznih predmeta.

Nakit, setovi za jelo za djecu od polimerne gline, set za prvo sišanje bebe, dekorativne šalice, personalizirani jastuci sa motivima za djecu, vezice i igračke za bebe, broševe, dekorativne akreditacije i pločice za ulazna vrata i još mnogo toga pogledajte u nastavku.

U svaki proizvod ugrađuje sate svog sna, ljubavi, truda i htijenja, a ogromna podrška joj je i majka Bahra.

Teško mi je sada nabrojati sve predivne komplimente koje sam dobila za svoj rad, ali sam najsretnija kada mi se zadovoljni kupci vraćaju, kaže vlasnica brenda.

Naručujući ih već sada, podržavate rad domaćih brendova, a vašim dragim osobama uskoro ćete izmamiti osmijeh na lice s #nakitperlica artiklom.

Ako želite naručiti neke od predivnih unikatnih poklona možete se javiti putem facebooka, instagrama ili na broj 061 435 277.

KOMENTARI