instant fap

Narednih dana u našoj zemlji sunčano vrijeme, temperature između 34 i 39 stepeni

Narednih dana u našoj zemlji sunčano vrijeme, temperature između 34 i 39 stepeni

Prema prognozi Federalnog hidrometerološkog zavoda narednih dana u našoj zemlji očekuje nas sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, a temperatura će rasti i do 39 stepeni.

U našoj zemlji danas se očekuje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će se kretati između 26 i 31 stepeni, a na jugu zemlje do 34 stepena.

Meterolozi su za petak, 23. jula, prognozirali sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar će biti slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

“Najniža jutarnja temperatura zraka će biti između 11 i 16 stepeni, a na jugu zemlje do 22 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka kretat će se između 27 i 31 stepeni, a na jugu zemlje do 34 stepena”, navedeno je.

Pretežno sunčano bit će i prvog dana vikenda uz slab vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera.

“Najniža jutarnja temperatura zraka iznosit će između 12 i 17 stepeni, a na jugu zemlje do 22 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka bit će između 29 i 34 stepeni, a na jugu zemlje do 36 stepeni”, navedeno je.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini očekuje se sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

“Najniža jutarnja temperatura zraka bit će između 14 i 18 stepeni, a na jugu zemlje do 23 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka kretat će se između 33 i 39 stepeni”, saopćeno je iz Federalnog hidrometerološkog zavoda.

KOMENTARI