instant fap
NaslovnicaSanski MostLokalne teme

Naša mladost je ponos Tomine

Naša mladost je ponos Tomine


Dragi naši sugrađani Tominjani kao što svi vi znate da smo kao Mjesna zajednica prije otprilike godinu i pol pokrenuli projekat asfaltiranja i presvlačenja puteva u MZ Tomina.

Hvala svima našim mještanima koji su uzeli učešće u finansiranju a ima ih preko 230, hvala i svim drugim prijateljima i komšijama Tomine koji su dali svoje priloge i pomogli ovaj projekat.

Posebno hvala našoj omladini koja se odazvala pozivu da pomogne svoje mjesto, svoju čaršiju i svoju avliju pomenućemo par imena samo da se zna Hodžić Ajdin, Spahić Abdulah, Hodžić Amir, Kumalić Husein, Kumalić Emin, Bašić Safet, Bašić Idriz, Bašić Emir,Kumalić Said, Midžan Adnan, Hodžić Haris, Midžan Dino, ako smo koga preskočili neka nam oproste ovo je samo da se naglasi značaj njihovog učešća i ozbiljnosti ovih mladih ljudi.

Nažalost mnogi naši stariji i bolje financijski stojeći mještani, koji imaju hvala Bogu i svoje firme ovdje a i van Bosne, nisu shvatili da je davanje za svoje mjesto davanje za sebe i svoju djecu.

Nadamo se da će oni u budućnosti prepoznati iskrenu namjeru svih nas koji vodimo ove procese i onih ljudi koji to podržavaju da bi nam svima bilo bolje, te da će se priključiti u izgradnji našeg mjesta.Za bolju i ljepšu Tominu ništa nam ne smije biti teško.

Hvala još jednom svima.

KOMENTARI