instant fap

Naša stranka Sanski Most – Okrugli stol

Sinoć je u prostorijama Stare gradske vijećnice u Sanskom Mostu održan okrugli stol kojem su prisustvovali kandidati Naše stranke za lokalne izbore, kao i član Predsjedništva Naše stranke Dino Mustafić, i Predsjednik Naše stranke Dennis Gratz.

Okrugi stol je organizovan sa ciljem prepoznavanja lokalnih problema sa kojima se suočavaju građanke i građani. Uvodnu riječ su dali Dino Mustafić i Dennis Gratz.

“Naša stranka se posljednje četiri godine borila da ostane principijelna, da pomjera granice u načinu vođenja politike, i danas svi vidimo rezultate takvog djelovanja. Mi smo stranka koja raste, stranka koja je djeluje kao glas razuma gdje god ima svoje predstavnike, stranka koja nudi konkretne politike za lokalne zajednice”, rekao je Mustafić.

Predsjednik Gratz se obratio prisutnima rekavši “Mi smo se danas okupili u Sanskom Mostu da čujemo šta građani misle, da čujemo šta im je potrebno od njihove općine, i da razgovaramo o lokalnoj politici. Mi ovakvim potezima, gdje se politike stranke formiraju uz učešće svih građana, gdje se razgovara o konkretnim problemima i rješenjima, želimo vratiti vjeru u politiku.”

Nakon kratkog uvoda uslijedila je diskusija o lokalnim politikama koje je Naša stranka kreirala za Sanski Most. Prioriteti Naše stranke Sanski Most su besplatan pristup svim obrazovnim, kulturnim i sportskim ustanovama za socijalno ugroženu djecu, povećanje izdvajanja za razvoj lokalne poljoprivrede, uklanjanje deponija, osvjetljavanje svih ulica, i zaštita prirodnih resursa.

KOMENTARI