instant fap
NaslovnicaMagazin

Ne mogu se odreći prostitutki!

Ne mogu se odreći prostitutki!

Američki se glumac nije riješio svih svojih poroka, pa tako tvrdi da se bez problema može odreći svega, ali prostitutki jednostavno ne

Problematični američki glumac Charlie Sheen u posljednje vrijeme svim silama pokušava opravdati svoje nimalo čedno ponašanje koje pripisuje medijskim pritiskom te propalim vezama.

“Napokon sam rekao naglas ono što sam dosad mislio u sebi. Bio sam u stanju poricanja. ‘Winning’ je za mene značilo to da sam rekao ono što mi je bilo na umu, mislio sam kako je to svojevrsna pobjeda”, kazao je Charlie Sheen pokušavajući objasniti svoje nerijetko suludo ponašanje, prenosi Net.hr.

U ovom intervjuu, objavljenom u američkom izdanju časopisa Playboy, Charlie je nadodao i kako njegovi ispadi nisu bili planirani, a naglasio je kako je sada “čist” i trijezan.

No, ako ste mislili da se Sheen pretvorio u “dobricu”, grdno ste se prevarili. Naime, američki se glumac nije riješio svih svojih poroka, pa tako tvrdi da se bez problema može odreći svega, ali prostitutki jednostavno ne.

“Teško je to, ne kažem da više nikad neću biti s prostitutkom”, priznao je iskreno Sheen.