instant fap
Naslovnicainmedia danas

Nejra Hukić – ponos sanske Gimnazije

Nejra Hukić – ponos sanske Gimnazije

Naš portal sa posebnim zadovoljstvom piše i objavljuje zapise o našim uspješnim učenicima-icama i studentima-icama na raznim poljima.

Jedna od takvih je i  učenica 3. razreda  Gimnazije Sanski Most Nejra Hukić.

Nejra je ove godine na kantonalnom takmičenju iz njemačkog jezika  (B2 ) osvojila PRVO mjesto. Na državnom takmičenju iz njemačkog jezika (B2 ) u  organizaciji Goethe instituta osvojila je 3. mjesto.

Ova vrijedna sanska gimnazijalka je nedavno učestvovala i na Konkursu za izbor najboljih likovnih i literarnih radova  za učenike srednjih škola na temu: ” Una i ekologija” u organizaciji ” Unskih smaragda”. Nejra je i na ovom takmičenju osvojila zavidno PRVO mjesto.

Profesori o Nejri imaju samo riječi hvale ističući da ona ostvaruje izuzetne rezultate iz svih predmeta u nastavnom procesu, a pored toga, rado učestvuje i u vannastavnim aktivnostima.

Uprava Gimnazije je ovom prilikom upriličila za Nejru svečani prijem na kojoj su joj, pored čestitki, uručeni i prigodni pokloni. Ovakvi učenici zaslužuju da se o njima piše i da o njima ostane lijep trag u vremenu, a još više zavrjeđuju da se na takve bisere naših škola drugi ugledaju.

Čestitamo Nejri i želimo joj još mnogo uspjeha i nagrada u njenom školovanju.

KOMENTARI