instant fap

Nekoliko savjeta za vitko tijelo

Nije dobro početi kuru mršavljenja baš onda kad vam predstoje mnogi pozivi. Ako ste pozvani uvečer, izostavite ručak. Nekoliko bogatih ručkova i večera učinit će cijeli vaš napor oko mršavljenja bezvrijednim.

Kad želite smanjiti težinu, važno je da to činite postupno. Najbolji rezultati postižu se tako da se obilno doručkuje, a uvečer jede vrlo malo, jer se kalorije koje se uzimaju ujutro ne nagomilavaju u obliku sala.

Nije dobro početi kuru mršavljenja baš onda kad vam predstoje mnogi pozivi. Ako ste pozvani uvečer, izostavite ručak. Nekoliko bogatih ručkova i večera učinit će cijeli vaš napor oko mršavljenja bezvrijednim, prenosi Broj1.hr.

Kompletnog se ručka možete katkad i odreći. Dva tvrdo kuhana jaja, bijeli sir, jogurt, salata s malo ulja zasitit će vas, ali vas neće gojiti. Jabuke su izvanredne za kuru mršavljenja. Jedna natašte, jedna prije jela, dvije između jela, bez slatkiša i tjestenine u toku mjesec dana – i rezultat će biti smanjena težina za tri do tri i pol kilograma.

Dijeta i žestoka paprena hrana te alkohol ne podnose se. Važno je u dijeti smanjiti potrošak soli. A ako baš želite pojesti nešto pikantno, začinite jelo paprikom. Mastan sos i majoneze također su neprijatelj i vaše linije, dok su alkoholna pića prava propast. U kuri za mršavljenje trošite mršavo meso; nabavite posudu u kojoj ga možete peći bez masnoća ili ga pecite na roštilju, jer put k vitkoj liniji ide preko roštilja.

KOMENTARI