instant fap

Neslućeni hit na Facebooku: “Ako skupim milijun ´lajkova´, ona će spavati sa mnom”

Neslućeni hit na Facebooku: “Ako skupim milijun ´lajkova´, ona će spavati sa mnom”

JEDAN je mladi Norvežanin na poseban način pokušao osvojiti svoju prijateljicu.

Ustvari, Petter Kverneng nije je baš doslovno pokušao osvojiti: pokušao je dobiti njezin pristanak na seks. A Cathrine Johansen očito još uvijek nije upoznata sa snagom Facebooka jer je pristala na njegovu ideju da objavi fotografiju na ovoj društvenoj mreži na kojoj zajedno poziraju, a on drži natpis na kojem stoji: “Catherine kaže da će se seksati sa mnom ako skupim milijun ‘lajkova'”.

Naravno, fotografija koja je objavljena prije 18 sati, proširila se brzinom munje, a trenutno ima više od milijun i sto tisuća ‘lajkova’ što znači da će Catherine morati ispuniti svoje obećanje. Ipak, Kverneng je za norveške medije objasnio da je u pitanju bila šala i da nikad nije mislio da će ikad skupiti toliko ‘lajkova’, a pogotovo u tako kratkom roku: “Nas dvoje nismo u romantičnom odnosu. Znamo se iz srednje škole i nikad nismo bili ništa više od prijatelja”, ispričao je.

Pitanje je je tko se ovdje “ustrtario” u posljednji čas i što će se točno dalje dogoditi, ali preostaje nam jedino čekati nastavak ove “moderne romantične” priče.

index.hr

KOMENTARI