instant fap
NaslovnicaVijestiBiH

Nestao Almir Gluhić iz Zavidovića, spasioci intenzivno tragaju za njim

Nestao Almir Gluhić iz Zavidovića, spasioci intenzivno tragaju za njim

Pripadnici Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) od jučer su u još jednoj potrazi, i to za Almirom Gluhićem iz Zavidovića koji je nestao u ranim jutarnjim satima u srijedu 2. maja od kada mu se gubi svaki trag.Kako saznajemo iz FUCZ-a, tokom jučerašnjeg dana i prethodne noći prikupljene su informacije i obavljeni razgovori sa porodicom i prijateljima. Spasilački timovi su u stalnom kontaktu sa policijom, a pregledani su i snimci sa nadzornih kamera u blizini tržnog centra “Robot”. Sve prikupljene informacije provjeravaju se na terenu, a pregledano je i nekoliko napuštenih objekata na području ove Općine. 

Foto: FUCZ
Foto: FUCZ

Plakati sa fotografijom i informacijama te brojevima telefona na koji građani mogu pozvati u slučaju da imaju informacije o nestaloj osobi, uz pomoć zavidovićkih vatrogasaca postavljeni su na više lokacija u Zavidovićima.

Prema riječima Gluhićeve porodice, Almir je napustio njihovu kuću oko osam sati i od tada je nedostupan. Na sebi je imao bijelu jaknu sa sivim pletenim rukavima.

Mole se svi koji su ga vidjeli ili koji posjeduju neke informacije da o tome odmah upoznaju civilnu zaštitu ili policiju na brojeve 121 ili 122.

KOMENTARI