instant fap

Nevjerovatna prevara: Danju prosjakinja, uveče moderna djevojka (VIDEO)

Američka televizija otkrila nevjerovatnu prevaru jedne mlade djevojke. Ona je danju glumila prosjakinju sa štakama, dok je nakon ‘radnog dana’ to bila normalna, moderna djevojka koja vozi luksuzni automobil.

Nakon što joj je jedna prosjakinja na ulici izgledala sumnjivo, američka televizija odlučila je da postavi skrivene kamere i sprovede istraživanje. Posle nekoliko dana, došli su do nevjerovatnih podataka- sve je bila prevara jedne mlade devojke.

Naime, ona je po danu glumila prosjakinju sa štakama u jednoj od najelitnijih njujorkških ulica, Petoj aveniji, gde se nalaze radnje najvećih svetskih brendova. Prolaznici su često vrlo bogati i darežljivi ljudi, pa je za jedan sat dobijala i 50 priloga. Objašnjavala je da je u saobraćajnoj nesreći povrijedila kičmu, zbog čega ne može da se ispravi i hoda pomoću štaka.

Međutim, kada završi “radni dan”, ova “prosjakinja” autobusom odlazi do drugog kraja grada, gde je parkiran njen luksuzni automobil. Kada izađe iz njega, niko je ne bi prepoznao- to je moderno sređena devojka, koja hoda sasvim normalno. I svakoga dana tako…

 

Kada su je novinari suočili s onim što su otkrili, ona je samo odšetala dalje – poput   prave glumice koja ne izlazi iz svoje uloge.

KOMENTARI