instant fap

Nevjerovatne stvari o slavnima koje sigurno niste znali

Nevjerovatne stvari o slavnima koje sigurno niste znali

U svijetu showbiznisa stvari se brzo mijenjaju. Jedan dan ste potpuno nepoznati, a već drugi dan vaše lice znaju milioni širom svijeta. Pronašli smo nekoliko zanimljivih činjenica o slavnima koje sigurno niste znali. Provjerite svoje znanje

George Clooney ponekad spava u svom ormaru jer su spavaće sobe ‘presvijetle’, vjerovatno niste primijetili da Matthewu Perryju nedostaje djelić srednjeg prsta na desnoj ruci.

Beyonce je zaštitno lice parfema ‘True Star’ Tommyja Hilfigera, no upravo je na taj miris zvijezda alergična.

Justin Timberlake je kao 10-godišnjak pobijedio na izboru ljepote, te je postao prvi dečko koji je osvojio titulu America's Universal Charm.

Prije nego li je postala glumica, Naomi Watts je radila kao zamjenica modne urednica u magaziju ‘Follow Me’.

Colin Farrell je u jednom intervjuu priznao kako je prva žena u koju se zaljubio bila poznata plavuša Marilyn Monroe.

Poznata pjevačica Gwen Stefani pak je priznala kako je imala svega dva dečka u životu, bila je s kolegom iz benda No Doubt Tonyjem Kanalom a zatim se udala za Gavina Rossdalea.

Početkom 70-tih Richard Gere je glumio Dannyja Zuka iz hita ‘Briljantin’ u londonskoj produkciji.

Jeste li znali da je Jack Black sin znanstvenika specijaliziranog za rakete, dok mu je mama radila na Huble teleskopu. Madonna je u daljnoj rodbinskoj vezi sa Gwen Stefani i Celine Dion. Gwenina šogorica je pra teta koja nosi prezime Ciccone, a Madonnin rođak s mamine strane je rodbinski povezan s tatom Celine Dion.

Jeste li pak znali da su Olsen blizanke morale nositi umjetne zube na zadnjoj godini snimanja serije ‘Puna kuća’ jer im osmjesi nisu više bili jednaki. Brad Pitt je prije radio kao maskota za jedan fast food, dok jePatrick Dempsey radio kao šaljivi klaun jednorog.

KOMENTARI