instant fap

”Nije džaba Begović bio na listi želja Chelseaja i Manchester Uniteda”

Asmir Begović, prvi golman reprezentacija Bosne i Hercegovine i pouzdani čuvar mreže Stokea, u svom timu još nije obezbijedio status prvog golmana. Ipak, predstava protiv Velsa odjeknula je Otokom, a mediji bliski Stokeu hvalili su našeg golmana i njegovu izvedbu.

Ministry of Glove je portal koji isključivo prati golmane, a nakon utakmice naše selekcije, gdje je Begović bio jedan od heroja, zahvaljujući genijalnim odbranama, moglo se pročitati sljedeće: ”Nije džaba Begović bio na listi želja Chelseaja i Manchester Uniteda. Njegova agilnost i sposobnost da komanduje kaznenim prostorom je zaista fascinantna. On je motorna snaga odbrane i on je zaslužan za scenarije kada je odbrana Stokea savršeno organizovana.

”Begović je još uvijek mlad, ali talent koji ispoljava je nevjerovatan. Ipak, neki propusti su evidentni, ali su jako rijetki i nestat će vremenom. Nema sumnje da bi on u narednih nekoliko godina postati prvi golman Premiershipa”.

Nakon ovakvih riječi, teško je dodati bilo kakav komentar. Jedino što želimo jeste da sve navedeno postane i fakt. Bravo Asmire.

 

(SCSport.ba)

KOMENTARI