instant fap

Nisam u vezi s Halitom Ergencom, ali njegova žena je ljubomorna i pravi nam scene na setu

Turska glumica Merjem Uzerli, koja je svjetsku slavu stekla kao sultanija Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni u ekskluzivnom intervjuu za srbijanski Kurir najavljuje svoj dolazak u Srbiju, govori o odnosu s kolegama, ali i o svom seksualnom opredjeljenju

– Nevjerovatno je šta jedna uloga može da napravi od života. Upoznala sam neke drage ljude iz Srbije i čula da tamo imam mnogo obožavalaca. Drago mi je i mogu da najavim da ćemo se uskoro družiti, rekla je lijepa glumica za Kurir.

Da li ćete doći u Beograd?
– Da, to je već sada izvjesno! Uloga Hurem otvorila mi je mnoga vrata, pa i vaša, i lagala bih kada bih rekla da se ne radujem dolasku u Beograd.

Dovodili su vas u vezu s kolegom Halitom Ergencom, koji glumi Sultana.
– Jedino što je tačno, jeste da je njegova supruga ljubomorna i da je bilo neprijatnih situacija na setu.

Pričalo se da volite žene?
– To je krenulo od šale koju sam napravila s prijateljicom. Neko je to iskoristio da iskonstruiše priču. Umrla sam od smijeha, i nisam htjela da demantujem.

Raskinuli ste s dečkom, da li je na pomolu nova ljubav?
– Još jedna u nizu neistina. Moj dečko i ja se svađamo kao i svi drugi, ali daleko smo od raskida. Ako se s nekim ne vidite nekoliko dana, iz ovog ili onog razloga, ne znači da ste raskinuli. Sve je u savršenom redu.

Da li ćete posle snimanja serije ostati u Turskoj ili se vraćate u Nemačku?
– Živim na relaciji NJemačka-Turska, i samo od raspoloženja zavisi gde ću duže ostati. Ipak, smiješi mi se udaja, pa ću vjerovatno ostati u Turskoj.

KOMENTARI