Njene kreacije odišu veselošću

Homeinmedia danas

Njene kreacije odišu veselošću

Zlatni med porodice Džamastagić

U novom početku, mnogi su pronašli prostora za kreiranje novih priča kroz koje su istovremeno odgovorili na sve izazove realnosti u kojoj živimo i zakoračili korak naprijed prema boljoj i vedrijoj budućnosti.

Jedna od njih je i Narcisa Džamastagić iz Sanskog Mosta.

Upravo smo na Facebooku i instagramu otkrili njene unikatne rukotvorine koje su nas osvojile na prvi pogled.

Imate li neku posebnu prigodu, ali i posebnu osobu koju želite darivati tim povodom, razmislite o nečem originalnom i jedinstvenom.

Pokloniti nešto originalno, unikatno i rađeno rukama, uvijek je poseban osjećaj. A upravo te osjećaje njeguju njeni proizvodi. Ljubav prema svojoj djeci pretočila je u jedinstvene rukotvorine.

Iz ljubavi prema ručnom radu počela je s ukrašavanjem raznih predmeta.

Nakit, setovi za jelo za djecu od polimerne gline, set za prvo sišanje bebe, dekorativne šalice, personalizirani jastuci sa motivima za djecu, vezice i igračke za bebe, broševe, dekorativne akreditacije i pločice za ulazna vrata i još mnogo toga pogledajte u nastavku.

U svaki proizvod ugrađuje sate svog sna, ljubavi, truda i htijenja, a ogromna podrška joj je i majka Bahra.

Teško mi je sada nabrojati sve predivne komplimente koje sam dobila za svoj rad, ali sam najsretnija kada mi se zadovoljni kupci vraćaju, kaže vlasnica brenda.

Moju ponudu su proširili moji kupci svojim idejama i željama. Reakcije na moje radove su pozitivne i emotivne. Naručuju ih ljudi puni ljubavi i entuzijazma – sa željom da obraduju voljene osobe.

Naručujući ih već sada, podržavate rad domaćih brendova, a vašim dragim osobama uskoro ćete izmamiti osmijeh na lice s #nakitperlica artiklom.

Ako želite naručiti neke od predivnih unikatnih poklona možete se javiti putem facebooka, instagrama.

Interesovanje za moje radove postoji i van granica BIH. Cijene mojih radova zavise od komplesnosti izrade. Živjeti od izrade ručnih radova se ne može jer ručni rad kod nas nije na cijeni, a i mala sredina je bitan faktor. Ipak se nešto izradi i zaradi.

Pokloniti nešto originalno, unikatno i rađeno rukama, uvijek je poseban osjećaj. A upravo te osjećaje njeguju ovakvi proizvodi. Ljubav prema svojoj djeci Narcisa pretočila je u jedinstvene rukotvorine.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0