instant fap

NOĆNA MORA TARIKA FILIPOVIĆA

Glumac Tarik Filipović iskreno je progovorio o tome kako mu je tužba zbog izgorjelog kazališta u Pazinu život pretvorila u pakao, te kako se boji da s obitelji ne završi na ulici

Noćna mora Tarika Filipovića započela je u Pazinu 2004. godine, kada se usred izvođenja predstave Magic Act Show zapalila zavjesa, a potom se vatra proširila i potpuno uništila prva dva reda sjedala. Nakon osam godina brige, stigao je novi šok za glumca. Sud je presudio da on, Rene Bitorajac i Tomislav Kašljević zbog nezgode moraju ‘iskeširati’ ukupno 4,236.000 milijuna kuna.

‘Oduzeli su mi već sad osam godina života. Počeo sam se u jednom trenutku bojati za svoj brak. Hiperemotivan sam i sve to duboko proživljavam, naravno da to utječe i na moj odnos s Lejlom. Budim se po noći, dižem se iz kreveta, ne mogu spavati, hodam, pušim, sjedim, gledam televiziju’, ispričao je Filipović za 24sataexpress objasnivši da nikad nije pridavao veliki značaj materijalnim stvarima, ali da je zabrinut jer ima dvoje djece.

‘Po ovoj presudi bismo Rene i ja trebali na cestu sa ženama i djecom i sve opet ispočetka. Pa ja to ne želim ni zamisliti. Svi mi govore da prepišem stan na dijete, ali neću jer sam apsolutno čist’, zaključio je zabrinuti glumac.

KOMENTARI