instant fap

Nogometaši BiH danas se okupljaju u Velsu

Susret s Velsom poslužit će nogometašima BiH kao posljednja provjera uoči prvih kvalifikacijskih mečeva protiv Lihtenštajna i Latvije

Utakmica u Velsu posljednja provjera nogometaša BiH pred Lihtenštajn i Latviju
Nogometna reprezentacija Bosne i Herecgovine okupit će se danas u Llaneliju, gdje će u srijedu odigrati prijateljski meč sa selekcijom Velsa.
Selektor Safet Sušić za ovaj susret je pozvao 19 nogometaša. Umjesto povrijeđenog golmana Ibrahima Šehića naknadno je pozvan čuvar mreže banjalučkog Borca Asmir Avdukić, a osim njega na spisku su: Asmir Begović, Mensur Mujdža, Boris Pandža, Emir Spahić, Toni Šunjić, Muhamed Bešić, Ognjen Vranješ, Ivan Sesar, Senad Lulić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Sejad Salihović, Adnan Zahirović, Damir Vrančić, Miroslav Stevanović, Muamer Svraka, Edin Džeko i Vedad Ibišević.

Susret s Velsom poslužit će nogometašima BiH kao posljednja provjera uoči prvih kvalifikacijskih mečeva protiv Lihtenštajna i Latvije.

Selektor Sušić izjavio je da se nada pozitivnom rezultatu, kako bi igrači s više samopouzdanja započeli kvalifikacije.

Susret Vels – BiH igra se u srijedu u 19.45 sati po lokalnom vremenu (20.45 po srednjoevropskom) na stadionu “Parc Y Scarlets”.

KOMENTARI