instant fap

Nogometni sudija Armin Jelin

Nogometni sudija Armin Jelin

Armin Jelin se suđenjem bavi već dugi niz godina. Ovaj nogometni sudija sudi utakmice Prve futsal Lige FBiH u kojoj se takmiči sanski klub MNK Sparta.

Tri puta je sudio završnicu Prve futsal Lige za ulazak u Premijer futsal ligu i odlično je obavio svoj posao.Jednu godinu je sudio i Premijer futsal ligu BiH. Armin, osim što donosi pravdu na malonogometnim terenima, sudi i utakmice velikog nogometa. Devet godina sudi utakmice Druge lige FBiH – jug, a tri godine utakmice Prve lige FBiH.

Armin je predsjednik sportskog udruženja “Mahala”, osnovanog 2016. godine, u okviru kojeg se nalazi škola futsala za 2002.-2003. godište, kao i za 2008. godište i mlađe.Organizator je turnira koji će se sutra po četvrti put održati u Mostaru pod nazivom “Nikad poraz, samo lekcija”.

Nažalost, zbog trenutne situacije na turniru će učestvovati samo tri pozvane ekipe.Ono što je zanimljivo je da Armin vuče krajiške korijene.

Arminova majka je iz Sanice, tako da Armin često posjećuje naš kraj.

U slobodno vrijeme, izuzev svoje profesije, Armin daje veliku podršku sanskoj Sparti, a zanimljivost je da je baš on sudio utakmicu u Jablanici u kojoj je Sparta osvojila prvi bod u historiji.

Arminu želimo mnogo sreće u karijeri i veliku podršku iz Sanskog Mosta.

KOMENTARI