instant fap
NaslovnicaLokalne temeSanski Most

Nova borba Kenana Ćatića

Nova borba Kenana Ćatića

Sanski bokser Kenan Ćatić, koji nastupa za prijedorski klub „Pobjednik“ , sutra ima novi izazov. On će se na večeri profesionalnog boksa u Kozarskoj Dubici boriti protiv iskusnog bh borca Samira Mulalića koji živi u Ljubljani. Mladi Ćatić se nada novoj pobjedi . 

U sportskoj dvorani u Kozarskoj Dubici sutra će se od 18 sati održati veče profesionalnog boksa pod nazivom ”Fight Night”. Ovaj jedinstveni bokserski spektakl će činiti 10 profesionalnih borbi u više različitih kategorija, a pored profi boksera iz BiH će nastupiti borci Mađarske, Srbije i Hrvatske.  Na ovom velikom sportskom događaju u kategoriji do 76 kg  će nastupiti i sanski profesionalni bokser Kenan Ćatić, koji nastupa za bokserski klub „Pobjednik“ iz Prijedora pod trenerskom palicom Željka Stegića.

Mladi i perspektivni Ćatić za protivnika ima Samira Mulalića iz Bosanske Otoke koji živi u Ljubljani gdje i radi pripreme. Mulalić je također bio kicxbokser i Ćatić ističe da će biti teško jer se radi o iskusnom i kvalitetnom borcu sa bogatom karijerom.

Ipak, on naglašava da se nada dobrom rezultatu s obzirom da je posljednjih mjesec dana svakodnevno trenirao i odrađene su naporne pripreme. Za njega će ovo ujedno biti i osma borba u profesionalnoj bokserskoj karijeri u kojoj je do sada zabilježio tri pobjede, tri poraza i jednu neriješenu borbu.

KOMENTARI