Nova Galaxy Note 10 serija smartphonea predstavljena u Sarajevu

HomeMagazin

Nova Galaxy Note 10 serija smartphonea predstavljena u Sarajevu

Samsung tuži Huawei zbog navodne povrede patenta

Manje od dvije sedmice nakon svjetske premijere u Njujorku, kompanija Samsung predstavila je Galaxy Note 10 i Note10 Plus seriju pametnih telefona domaćoj javnosti u Sarajevu.Nova Galaxy Note 10 serija, dizajnirana je da zadovolji potrebe najzahtevnijih poslovnih korisnika, kao i kreativaca, omogućavajući im da dostignu svoj maksimum u svakodnevnim izazovima. Vrhunski, nagrađivani Dynamic AMOLED displej, kamera profesionalnog ranga, poboljšana S Pen olovka, super brzo punjenje i nevjerovatna konektivnost uređaja garantuju korisnicima da će biti na visini zadatka, bilo da hvataju zabilješke na poslovnom sastanku, montiraju kreativni video ili jednostavno pretražuju internet.

“Galaxy Note 10 i Note 10 Plus nastavljaju tradiciju inovacija kad su u pitanju pametni telefoni, pružajući korisnicima izvanredne mogućnosti sa poboljšanom S Pen olovkom, kamerom profesionalnog ranga i sjajnom umreženošću, za kompletno, autentično Galaxy iskustvo. Težili smo ka stvaranju telefona koji omogućava korisnicima da svoju pažnju posvete idejama i sadržaju“, izjavio je Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik kompanije Samsung Electronics.

Galaxy Note 10 i Note10 Plus sadrže najnapredniji spoj hardvera i softvera među današnjim pametnim telefonima, donoseći najveći i najkvalitetniji Dynamic AMOLED ekran sa HDR10+ certifikatom i dinamičkim preslikavanjem tonova, koji čini da fotografije i video materijali budu svjetliji nego na prethodnim Note uređajima i da sadrže nevjerovatan, širok spektar boja.

Kamera novih Galaxy Note10 uređaja korisnicima pruža priliku da snimaju video profesionalnog kvaliteta, bez potrebe da sa sobom nose bilo kakvu dodatnu opremu. Video editor omogućava montiranje snimaka uz pomoć S Pen olovke, tako da umjesto da stalno klikaju kako bi pregledali i editovali snimak, korisnici mogu precizno da odaberu tačan trenutak koji žele da isjeku.

Softverske inovacije koje nova Galaxy Note 10 serija donosi, poslovnim korisnicima daje još veći stepen kontrole nad njihovim projektima, uz povećanu produktivnost i efikasnost. Galaxy Note 10 donosi moćnu inovaciju uz pomoć redizajnirane S Pen olovke. Sada, korisnici mogu da hvataju zabilješke i da automatski konvertuju svoj rukopis u digitalni tekst uz pomoć Samsung Notes aplikacije, kao i da ga eksportuju u čitav niz formata, uključujući Microsoft Word.

Galaxy Note 10 integriše vezu sa Windows-om direktno u Quick Panel aplikaciji. Jednim klikom, korisnici mogu da se povežu sa njihovim Windows 10 računarom. Tamo mogu videti notifikacije, slati i primati poruke i pregledati fotografije bez gledanja u telefon, u skladu sa potrebama savremenih potrošača koji tragaju za neometanim i neograničenim iskustvom konektivnosti između njihovih uređaja.

Galaxy Note 10 bit će dostupan u aura sjajnoj, aura pink i aura crnoj boji, dok će Galaxy Note10 Plus biti dostupan u aura sjajnoj, aura bijeloj i aura crnoj boji od 23. augusta, po preporučenim maloprodajnim cijenama. Galaxy Note 10 će koštati 1.899 KM, Galaxy Note 10 Plus (256 GB) 2.199 KM te Galaxy Note 10 Plus (512 GB) 2.399 KM.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0