Novac za liječenje Adnana Halilovića nije prikupljen, porodica moli za pomoć

HomeVijestiBiH

Novac za liječenje Adnana Halilovića nije prikupljen, porodica moli za pomoć

HVALA SVIMA Još jedna porodica dobila topli dom

Šesnaestogodišnji Adnan Halilović se već tri godine bori s varijabilnom imunodeficijencijom, celijakijom i atopijskim dermatitisom, njegova porodica je pomoć odlučila potražiti u Turskoj, a predračun za uspostavljanje dijagnoze iznosi 9.300 eura. Adnan danas putuje u Tursku iako novac nije prikupljen.Pregledi u klinici Acibadem su zakazani za sutra i porodica još jednom apeluje na sve dobre ljude da pomognu Adnanu da ozdravi, ostvari svoje mladalačke snove i izraste u zdravog mladića. 

Adnan svakih 28 dana prima terapije bez kojih bi njegov život bio u velikoj opasnosti. Cijena tih terapija iznosi 4.000 KM. U slučaju neprimanja terapija, svaka infekcija ili najmanja prehlada mogu rezultirati smrtnim ishodom.

Ovom 16-godišnjaku u Turskoj bi trebala biti utvrđena tačna dijagnoza kako bi se pronašao adekvatan način liječenja. U iznos od 9.300 eura nisu uračunati troškovi smještaja i prijevoza. 

Za više informacija o Adnanu i liječenju se možete javiti njegovoj majci Saneli Halilović na broj telefona 060 346 6292.

Pomoć za Adnana možete uplatiti na broj žiroračuna: 141-506-13100268-65. Račun je otvoren u BBI banci na ime Adnan Halilović.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0