instant fap

Novi snimak pokazuje kako Lionel Messi otvoreno ignoriše Barceloninog trenera

Novi snimak pokazuje kako Lionel Messi otvoreno ignoriše Barceloninog trenera

Španski mediji bruje o trenutku kada je Lionel Messi otvoreno ignorisao upute Edera Sarabije, pomoćnika Quique Setienea, što je još jedan dokaz da postoji jaz između igrača i stručnog štaba u Barceloni.Kriza koja je zahvatila klub dosegla je vrhunac u subotu navečer kada je Barca još jednom ispustila bodove te predala Realu prednost u trci za prvaka Španije.

Mediji tvrde da su igrači bili uključeni u žestoki obračun sa Setienom u svlačionici nakon utakmice, a sada se pojavio novi snimak na kojem Messi potpuno ignoriše Sarabiju koji mu je pokušao dati taktički savjet.

Messi se na klipu približava aut-liniji tokom predaha na gostovanju kod Celte Vigo, uzimajući bocu vode zajedno sa svojim saigračima.

Dok uzima piće, može se vidjeti Sarabija koji pokušava privući Messijevu pažnju, ali umjesto da ostane sa svojim saigračima i pazi na upute, zvijezda kluba ga je ignorisala i krenula nazad na teren.

Potom se vratio do aut-linije kako bi ostavio bocu, a iako je Sarabia još uvijek pokušavao razgovarati s njim, Messi ga je nastavio ignorisati prije nego što se konačno vratio na teren.

Također, može se vidjeti kako Argentinca nešto mrmlja, a ovo je još jedan dokaz da su na Nou Campu veliki problemi.

KOMENTARI