instant fap

Novogodišnji koncert „Ko nekad u osam“

U prostoru stare Gradske vijećnice na Trgu ljiljana večeras će se sa početkom u 20 sati održati drugi po redu humanitarni novogodišnji koncert pod nazivom „Ko nekad u osam“.

online pharmacy cialis

/” rel=”attachment wp-att-24045”>koncertOvaj humanitarno – zabavni događaj organizuju sanski muzičari pod sloganom „Raja za raju“ za podršku projektu djeci sa posebnim potrebama „Nada“ Sanski Most. Tako je sav prihod, koji će biti ostvaren od prodaje ulaznica ili kroz razne vidove sponzorstva, namjenjen pomoći i finansiranju ovog projekta koji se realizira poslijednjih nekoliko godina u sklopu nevladine organizacije Fondacija „AWO Domovinska bašta“.

Također, koncert treba da posluži i kao prilika da javnost bude upoznata s pomenutim projektom koji je jedini projekat takve vrste u Sanskom Mostu posvećen djeci s posebnim potrebama.

Na koncertu će nastupili skoro svi mladi pop i rok bendovi i nekoliko samostalnih izvođača iz Sanskog Mosta ,te prigodnim programom i mališani iz centra „Nada“, kojima je i posvećen ovaj događaj. Svoj nastup su već potvrdili: Hor sanske Gimnazije, No limit now, Second plan, Ado i Vege, Semir Alagić, Hamza, Kontrol saund, Grand illusion, Armagedon, Ivona i Žiratnti. Treba reći, da je prošlogodišnji koncert u potpunosti opravdao očekivanja.

Oko 400 obožavaoca pop i rok muzike uživalo je u dobroj svirci i zabavi, a prikupljeno je oko 2.500 KM. Organizatori se nadaju da će i ovogodišnji koncert proći u dobroj atmosferi, te da će posjeta i ovaj put biti dobra. Broj ulaznica je ograničen tako da je štampano samo 300 komada po cijeni od tri marke.

KOMENTARI