instant fap

NSUSK u subotu bira najboljeg nogometaša iz Unsko-sanskog kantona

NSUSK u subotu bira najboljeg nogometaša iz Unsko-sanskog kantona

U organizaciji Nogometnog saveza USK-a, u Bihaću će u subotu biti održano svečano proglašenje najuspješnijeg nogometaša i nogometne ekipe na prostoru Unsko-sanskog kantona za takmičarsku 2012./2013. godinu.

U lovu za priznanje NSUSK-a biće nekoliko kandidata iz kategorija: pretpioniri (00/01), pioniri (98/99), kadeti (96/97), seniori i seniorke, futsal, fair-play ekipa, te najbolji trener. Spoj upornosti, rada i truda nekome će se posebno isplatiti, jer će također biti proglašena najbolja ekipa, kao i najbolji igrač USK-a.

Posebna priznanja biće uručena ambasadorici BiH u Poljskoj, Koviljki Špirić, a priznanje za najbolju navijačku skupinu dobit će popularni „Ljuti Krajišnici“.

Ovom prilikom pozivamo sve nogometaše, sportske radnike, ali i pripadnike ˝sedme sile˝ da svojim prisustvom uveličaju ovu manifestaciju koja se po prvi put organizira na našem kantonu.

Podsjetimo, manifestacija će biti održana u subotu, 21. decembra s početkom u 18 sati u velikoj sali Doma kulture. Pokrovitelj je NSUSK-a, na čelu sa predsjednikom Amirom Hadžićem.

KOMENTARI