instant fap

Nudžejma Šupuk najuspješniji sportista Sanskog Mosta

Nudžejma Šupuk  najuspješniji sportista Sanskog Mosta

U organizaciji Spotskog saveza općine Sanski Most, sinoć je u dvorani Kino Sana održan izbor najuspješnijih sportski kolektiva i pojedinaca za 2018.godinu.

Za izuzetne zasluge u financijskoj pomoći i promociji sportskih klubova općine Sanski Most ,dodijeljene su i specijalne nagrade Sportskog Saveza Općine Sanski Most a dobili su ih:
Fondacija “Idriz Jakupović” i Dr. Ajdin Jakupović.

Nudžejma Šupuk član AK “Sana” najuspješniji sportista općine Sanski Most .

Za najuspješnije sportiste u ženskoj i muškoj konkurenciji proglašeni su; Talić Azra, član ŽF/NK ” Sana 2014” i Hasanić Dursum, član TKD “Galaja”.
Za najuspješniju juniorku proglašena je; Cvjetković Anđela, član ŽF/NK “Sana 2014”
Najuspješni junior je Jusufović Hamza, član AK “Sana”.

Za najuspješniju sportsku ekipu u ženskoj konkurenciji proglašena je ŽF/NK “Sana 2014”.

Kadetska selekcija NK “Podgrmeč”, poglašena je za najuspiješniju ekipu u muškoj konkurenciji.

Najuspješnija kadetkinja u 2018.godini je Sarajlić Emina, član ŽF/NK “Sana 2014” a najuspješniji kadet je Kenan Kazić,član TKD “Galaja”.
Za najuspješnijeg trenera proglašen je Besim Beha Burnić, ŽF/NK “Sana 2014”.

Sportski radnik u 2018. godini je Nermin Grebo , sekretar i administrativno-tehnički poslovi u ŽF/NK “Sana 2014”.

Priznanje najuspješnijih sportista godine u kakegoriji osoba sa invaliditetom dodijeljeno je Zukanović Šuhri i Huskić Adisu.
Njuspješnija sportska ekipa u ženskoj konkurenciji je Sekcija za atletiku, a u muškoj konkurenciji KIK “Sana”.

Najuspješniji trener je Vehabović Asmir, a za najuspješnijeg sportskog radnika proglašen je Ibragić Refik ,član KIK “Sana”.
Sportska nada je član KIK “Sana”, Jaskić Dino.

Priznanje za ostvarene sportske rezultate u loptačkim sportovima , dodijeljeno je  Hari Medjedovic , članu NK “Podgrmeč”.

Za ostvarene rezultate u borilačkim spotovima dodijeljeno je Meryem Krupić, članici JK “Sana”. Jakupović Ekrem, dobitnik je priznanja za rezultate u bazičnim sportovima. Ekrem je i trener u Atletskom klubu “Sana”.

Za ostvarene rezultate u ostalm sportovima nagrađen je Seferović Edin, član KES “Condor”.

Najuspješniji sportista – učenik u ženskoj konkurenciji, školski sportovi je Kalender Dženefa iz OŠ “5.Oktobar”, a u muškoj konkurenciji to je Amar Smailovic iz OŠ “Hasan Kikić”.

Najuspješniji sportista-učenik u ženskoj konkurenciji (srednje škole) je Šupuk Nudžejma učenica Mješovite srednje škole, a u muškoj konkurenciji Karajković Amedin, učenik Mješovite srednje škole.

Priznanja Sportskog saveza općine Sanski Most za sportiste koji su prvaci Bosne i Hecegovine u svojim kategorijama (pojedinačna konkurencija), te te sportisti koji su nastupali za reprezentaciju Bosne i Hercegovine u loptačkim sportovima su:

Elmedin Kočan KK “Hurije”, Ena Fatimić -KK “Hurije”, Muhamed Žerić -KK “Hurije”, Azra Merdanović – KK “Hurije”, Amina Kadirić – JK “Sana”, Anesa Kozarac – JK “Sana”, Selman Hodžić – JK”Sana”, Azra Memić – KBS “Sana” i Sadija Krupić – KBS “Sana 2004”.

Spotski kolektivi: JUDO KLUB “SANA”, KARATE KLUB “HURIJE”, SPD “MULEŽ”, PED “KANJON”, ŽOK “SANA”, te Aldin Pašagić RK “Sana 7” i Reuf Mujagić RK “Sana 7”.

U 2018.godini proglašene su i sportske nade. Nagrađeno je 28 sportskih nada, koji se radom i zalaganjem nalaze na putu da ostvare svoje sportske ambicije i ciljeve.

KOMENTARI