instant fap

Nurkić nakon sjajne partije: Nana mi je u komi, molim vas nosite proklete maske

Nurkić nakon sjajne partije: Nana mi je u komi, molim vas nosite proklete maske

Nakon više od godine izostanka s parketa zbog teške povrede noge i pandemije koronavirusa, bh. košarkaš Jusuf Nurkić konačno je sinoć debitovao u NBA sezoni u Disney Worldu.Nurkić je to učinio teška srca budući da je novinarima nakon utakmice otkrio da je njegova 67-godišnja nana u komi jer boluje od koronavirusa. Navodno je čak i razmišljao o izlasku iz NBA karantina kako bi bio s njom.

Bosanska zvijer je imala i jedan savjet za svoje fanove u svjetlu te činjenice: “Nosite prokletu masku”.

“Želim nešto reći. Protekli dani bili su najteži dani u mom životu. Moja nana je dobila COVID. U bolnici je. U komi je. Mislim da ljudi ne shvataju da je ovo s*anje stvarno vani”, rekao je Nurkić.

Centar Portland Trail Blazersa je nastavio i rekao da je razmišljao o napuštanju NBA karantina nakon što je čuo vijest. Izlazak iz Disney Worlda s opravdanom odsutnošću značio bi Nurkiću četverodnevnu samoizolaciju nakon povratka, kao i očite rizike putovanja tokom pandemije.

Inače, Nurkić je sinoć bio fantastičan u pobjedi Blazersa nad Memphis Grizzliesima. Na parketu je proveo 33 minute i samo jedan skok dijelio ga je od double-double učinka. Na kraju je imao 18 poena i devet skokova. Međutim, Nurkić je bio sjajan i u mnogim drugim stvarima. Tako je imao i pet asistencija, a posebno je bio raspoložen u blokadama budući da je sa šest zaustavljanja protivnika blokadom izjednačio svoj lični rekord.

KOMENTARI