instant fap

“Objava golih fotografija je veliki napad na Harryjevu privatnost”

Fotografije golog princa Harryja i njegove divlje zabave u Las Vegasu, obišle su svijet čim su se pojavile na internetu.

 

Harry je fotografiran u svom apartmanu kako gol igra biljar, a potom grli golu ženu. Iako fotografije može vidjeti svako ko koristi internet, njihova objava zabranjena je u Velikoj Britaniji. Kraljevska porodica angažirala je advokata, jer smatraju da je objava takvih fotografija veliki napad na Harryjevu privatnost.

Advokata su angažirali prekrasno jer je u Irskoj goli princ objavljen na naslovnoj strani Evening Heralda, a poslije su se i drugi tamošnji mediji odlučili na sličan korak i objavili fotografije golog Harryja. Piše Daily Mail da je zabrana uzaludna s obzirom na to da su svi svjetski mediji prenijeli fotografije portala TMZ. Nakon golišavih fotografija koje su obišle svijet, Amerikanci su objavili i fotografije koje jasno pokazuju šta je Harry radio prije nego što se skinuo u apartmanu. U Las Vegasu se zabavljao sa svoja dva najbliža prijatelja, od kojih je jedan bio prošle godine sa njim u Hrvatskoj. Osim toga, ekipu je pratila i Cressida Bonas, kći poznate starlete iz 60-ih, ali ona je navodno do incidenta u Las Vegasu napustila slavnu ekipu, prenosi Index.

Prije nego što je gol igrao biljar, Harry je sa prijateljima kockao u kockarnici, pijan prolio stol za kojim je igrao, a zatim se ponizno izvinjavao. Potom su dečki upoznali zgodne djevojke koje su odveli u apartman. Privatni tulumi u luksuznom hotelu u Las Vegasu zaista su razuzdani, tvrde posjetitelji istih. Poslije zabave u Las Vegasu, Harry i društvo posjetili su Los Angeles prije povratka u Veliku Britaniju. Uprkos svim nevoljama koje su ga snašle i za koje je saznao tek u Los Angelesu, Harry je ipak izgrlio nepoznatu plavušu koju je sreo na parkingu.

Nakon skandala koji je ponovo izazvao svojom ljubavi prema zabavi, Harry se vratio u Veliku Britaniju. Svoju avanturu nije komentirao, ali njegov prijatelj tvrdi kako mu je sada jako loše. Ipak, izvor blizak kraljevskoj porodici kaže kako Harry jednostavno ne želi komentirati priče jer je bio na potpuno privatnom odmoru tokom kojeg se jednostavno opustio. Službenici kraljevske porodice, koji su se ponadali da je Harry sazrio, sad su se ponovno razočarali.

KOMENTARI