instant fap

Oboren Guinnessov rekord pripremanja najvećeg cappuccina

Na glavnom zagrebačkom trgu, Trgu bana Jelačića, danas je održana manifestacija obaranja Guinnessovog rekorda pripremanja najvećeg cappuccina od dvije hiljade litara u organizaciji kompanije Julius Meinl, a ta je kompanija tim povodom donirala 20 hiljada kuna Centru za rehabilitaciju djece s teškim oštećenjima “Mali dom”.

Obaranje rekorda je u povodu 150 godina od utemeljenja tvrtke Julius Meinl i imamo sve dozvole Guinnssovog suca koji će verificirati ovaj rekord u kojem sudjeluju brojni građani iz cijele zemlje, rekao je Branko Crnogorac iz Julius Meinela. Dodao je da je to zapravo prvo postavljajnje rekorda jer takav rekord dosad nije postojao.

Današnjem skupu pridružio se, između ostalih javnih osoba i predsjednik zagrebačke gradske skupštine Davor Bernardić koji je naglasio da je  kompanija Julius Meinkl donirala 20 hiljada kuna Centru za rehabilitaciju djece s teškim oštećenjima. To je najbitniji dio ove priče da oni koji zarađuju dio novca daju onima kojima je potrebno, dodao je pohvalivši potez te kompanije, istaknuvši da je riječ o društveno odgovornom ponašanju.

Inače na glavnog gradskom trgu u Zagrebu organiziran je prigodni program tijekom obaranja Guinnessovog rekorda na kojemu su unatoč kišnom vremenu sudjelovali građani, gosti i turisti.

KOMENTARI