instant fap

Novogodišnji popust u Zlatari “JUWEL”

Novogodišnji popust u Zlatari “JUWEL”

ZLATARA ” JUWEL ” prepoznatljiva po ljepoti

Slogan koji mnogi već poznaju.

Ponovo smo na kraju stare godine i radujemo se dolasku nove. Sve oko nas će poprimiti onaj lijepi novogodišnji osjećaj, kojeg svi volimo.

Zlatara JUWEL , kao i svake godine do sad, poklanja svim svojim vjernim kupcima NOVOGODIŠNJI POPUST. Pripremili smo za Vas mnogo lijepih iznenađenja. Privjesci, narukvice koje možete kupiti pojedinačno ili u kompletu.

Iznenadite svoju djevojku zaručničkim prstenom, u bijelom ili žutom zlatu, a mi ćemo Vam pomoći u odabiru.

Vjenčajte me sa njenom ljepotom, lijepo zvuči, ali s našim burmama, zvučaće još ljepše i to: ” Zajedno u żivot novi, krenimo ti i ja ” Dozvolite nam, da Zlatara ” JUWEL ” bude dio vaše ljubavne priče.

Veliki izbor malih poklona, koji mogu izmamiti velike osmijehe, osobama koje volite. Izgravirajte njeno ili svoje ime, napišite da je volite ili stavite imena svoje djece, da su vam uvijek na “srcu”.

Srdačno Vas očekujemo i radujemo se s Vama svaki put, kad nam ispričate, da ste baš Vi usrećili nekoga poklonom iz Juwel-a.


Osoblj Zlatare ” JUWEL ” želi svim građanima sretan dolazak u svoj grad i svojoj kući, i naravno od srca, srećne Božiće i Novogodišnje praznike svim građanima Sanskog Mosta i okoline.

KOMENTARI