instant fap

Odigrana humanitarna utakmica “Ibričić i prijatelji vs Humane zvijezde”

Odigrana humanitarna utakmica “Ibričić i prijatelji vs Humane zvijezde”

Večeras je u prepunoj Gradskoj dvorani “Luke” odigrana humanitarna utakmica “Ibričić i prijatelji vs Humane zvijezde”, a sav prihod od ulaznica ide za izgradnju spomen obilježja tragično stradalim navijačima, Ljutim Krajišnicima (Hasib Mahmić, Vildan Pehlić i Almir Kasumović), pri povratku iz Litvanije.

Krajišnici su još jednom pokazali da imaju veliko srce tako što su podržali ovu humanitarnu utakmicu u velikom broju, te poručili da heroji sa tribine nikada neće biti zaboravljeni. Osim Bišćana u dvorani “Luke” mogli smo vidjeti veliki broj ljudi iz ostalih gradova Unsko-sanskog kantona, Bosne i Hercegovine, pa i šire.

Na ovom na sportsko-humanitarnom spektaklu, osim Ibričića, pojavio se i selektor Safet Sušić, predsjednik Fudbalskog saveza BiH Elvedin Begić, reprezentativci  Avdija Vršajević i Adnan Zahirović, te bivši reprezentativci Safet Nadarević, Muhamed Konjić, Elvir Baljić i Vlatko Glavaš, a Humane zvijezde su predstavljale uglavnom estradne ličnosti kao što su Nihad Alibegović, Alen Islamović, Amir Kazić-Leo, Adnan Jakupović, Mirza Šoljanin, Osman Hadžić i poznati bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović.

“Nikad vas nećemo zaboraviti”, poručili su Ibričić i prijatelji tragično stradalim članovima “Ljutih Krajišnika”.

KOMENTARI