Odmarala u hotelu u mjesec dana, a kada je trebalo platiti račun, samo je otišla

HomeVijestiRegion

Odmarala u hotelu u mjesec dana, a kada je trebalo platiti račun, samo je otišla

Upoznajte prvu damu Hrvatske: Ko je Sanja Musić Milanović

Policijski službenici u Zagrebu savršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjom državljankom Australije zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo Prevara.

Sumnja se da je 11. jula 2022. godine prema unaprijed stvorenoj namjeri da za sebe pribavi protupravnu imovinsku korist došla u hotel u Draškovićevoj ulici u Zagrebu, gdje je lagala zaposlenicima da će naknadno obaviti plaćanje, te zatražila uslugu smještaja za četiri dana, iako je znala da nema novca za podmirivanje troškova smještaja.

Osumnjičena je, sumnja se, nekoliko dana kasnije, znajući da niti tada nema sredstava za plaćanje usluge, produžila boravak u hotelu, pritom održavajući zaposlenike u zabludi da će platiti uslugu smještaja, za što je u zalog predala svoj pasoš i bankovnu karticu.

Međutim, 12. augusta osumnjičena je napustila hotel, a da prije toga nije podmirila troškove usluge smještaja u iznosu od oko 19.800 kuna (5.130 KM), čime je oštetila trgovačko društvo u čijem je vlasništvu hotel.  

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku dok je protiv nje podnesen poseban izvještaj.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0