instant fap

Održan sastanak načelnika i predstavnika Podgrmeča

Održan sastanak načelnika i predstavnika Podgrmeča

Načelnik općine Sanski Most Faris Hasanbegović danas je u svom kabinetu upriličio prijem za članove Uprave Nogometnog kluba Podgrmeč.

Povod prijema su sjajni rezultati kluba i osvajanje titule prvaka u Drugoj ligi zapad – grupa 2. Pored toga na sastanku se razgovaralo o trenutnom stanju u klubu, problemima s kojima se susreće, kao i planovima za naredni period.

Danas je u svome kabinetu Općinski načelnik Faris Hasanbegović sa svojim pomoćnicima održao sastanak sa rukovodstvom NK Podgrmeč.

Načelnik Hasanbegović je iskoristio priliku i prisutnima je čestitao na postignutim rezultatima, kao i na uspješnom rješavanju mnogobrojnih problema koji su zadesili klub.

Tema sastanka je između ostalog bila i kvalifikacija za ulazak u Prvu ligu FBiH. Šef službe za finansije, trezor i zajedničke poslove Ermina Hrnčić, je napomenula da će uskoro biti raspisan Javni poziv za izvođenje radova na pomoćnom terenu NK Podgrmeč, a završetak istih se očekuje do kraja proljeća.

Još jednom je potvrđena dobra saradnja Općine Sanski Most i NK Podgrmeč koja će se nastaviti i ubuduće. Podsjećamo, Podgrmeč je tri kola prije kraja prvenstva osvojio titulu, čime je dobio priliku da kroz razigravanje sa osvajačem titule iz Srednjebosanskog kantona, obezbijedi prvo mjesto u Drugoj ligi FBiH-Zapad, kako bi osigurao dodatne kvalifikacije za plasman u prvoligaško društvo.

KOMENTARI