Održana Izborna skupština organizacije Žena OO SDA Sanski Most

Homeinmedia danas

Održana Izborna skupština organizacije Žena OO SDA Sanski Most

Šta je Kamber danas tražio u policijskoj stanici?

U sklopu provođenja redovne procedure izbora novog rukovodstva u Općinskoj organizaciji SDA Sanski Most, u petak 14.02.2020. godine održana je Izborna skupština organizacije Žena OO SDA Sanski Most.

Prisutne delegatkinje Skupštine organizacije žena OO SDA Sanski Most jednoglasno su ukazale povjerenje dosadašnjoj Predsjednici Medihi Hromalić, kao jedinoj kandidatkinji. Zahvalivši se članicama Izborne skupštine, Predsjednica je najavila da će se nastaviti zalagati za što veću zastupljenost žena na svim pozicijama unutar Općinske organizacije SDA Sanski Most. 

Pored izbora Predsjednice, izabrane su i Potpredsjednica, 9 članica Izvršnog odbora organizacije Žena OO SDA Sanski Most i 5 članica za Kantonalnu skupštinu organizacije Žena SDA USK-a..

Prisutnim delegatkinjama su se obratili i Predsjednik OO SDA Sanski Most Mensur Seferović kao i načelnik Općine Faris Hasanbegović, koji su čestitali Predsjednici na novom izboru, zaželivši njoj i njenim saradnicama uspjeh u budućem radu i aktivno učešće u svim stranačkim aktivnostima.

„U politici ako hoćeš nešto da se kaže, pitaj muškarca. Ako hoćeš da se nešto uradi, pitaj ženu.“  (Margaret Thatcher)

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0