instant fap

Oglasili se iz Pomozi.ba o “potresnoj” priči o djevojčici iz Gračanice

Oglasili se iz Pomozi.ba o “potresnoj” priči o djevojčici iz Gračanice

Potresna priča o djevojčici Eni iz Gračanice i njenoj nani Havki, danas je odjeknula društvenim mrežama diljem naše zemlje.

Brojni građani iz BiH, regiona i dijaspore reagirali su u velikom broju, želeći pomoći nesretnoj obitelji, no čini se da će priča imati sasvim drugačiji kraj, jer, ako je suditi po saopćenju humanitarne organizacije Pomozi.ba, riječ je o “klasičnoj prevari i zloupotrebi djeteta”.

Na isto su nas upozorili i naši čitatelji kako u komentarima, tako i u Facebook inboxu, na čemu im zahvaljujemo, a pozivamo i nadležnu socijalnu službu da što hitnije detaljno ispita sve navode.

Ipak dijete nije krivo, to nam prije svega svima treba biti na umu.

Iz Pomozi.ba su na svojoj Facebook stranici objavili kako su povukli uplatu za pomoć ovoj porodici.

Njihovu poruku objavljujemo u cjelosti:

“Na videu možete vidjeti spornu porodicu iz Gračanice koja je prije 2 godine dobila izuzetno vrijednu donaciju – renoviranje kuće, uz još dodatnih poklona za porodicu. Jutros smo pod velikim pritiskom ljudi koji su od nas tražili da im se pomogne, odmah reagovali i uplatili donaciju koju smo kasnije uspjeli povući nazad jer smo u međuvremenu od partnerske organizacije dobili informacije da se radi o klasičnoj prevari i zloupotrebi djeteta.

Našim partnerima smo odmah povjerovali, a u međuvremenu smo došli i do ovog videa“, napisali su iz Pomozi.ba.

KOMENTARI