instant fap

OKK „SANA“ – KK „KLJUČ“

Mlađe uzrasne kategorije OKK „Sana“ iz Sanskog Mosta sutra će odigrati dvije utakmice u okviru 7. kola Omladinske lige u košarci Unsko – sanskog kantona, čime se ujedno i nastavlja drugi dio šampionata. Sanski košarkaši, pioniri i kadeti, će ugostiti svoje vršnjake iz KK „Ključ“. Prvu utakmicu u Gradskoj dvorani u Sanskom Mostu odigraće pionri u 11:30, a sat kasnije se sastaju kadeti.

Pomenimo, ova dva kluba već su se sastala u  1. kolu prvenstva u Ključu. Pioniri OKK „Sane“  su tada poraženi sa četiri koša razlike,  dok su sanski kadeti sa 19 koševa razlike bili bolji od Ključana. Rezultat ove utakmice je glasio 34:53.
U do sada odigranih šest kola prvenstva sanski košarkaši su odigrali pet utakmica, a jedno kolo su bili slobodni. Pioniri su peti na tabeli sa ostvarenom jednom pobjedom i četiri poraza, dok su kadeti na četvrtom mjestu sa dvije pobjede i tri poraza.

Iz OKK „Sane“ je i ovaj put upućen poziv građanima, posebno djeci i omladini, da svojim prisustvom uveličaju ovaj sportski događaj i da sa tribina daju potrebnu podršku mladim sanskim košarkašima.

KOMENTARI