instant fap

Olimpijska viceprvakinja u gimnastici postala PROSTITUTKA

Rumunska gimnastičarka Florika Leonida (25), koja je 2004. godine za svoju zemlju osvojila srebrenu olimpijsku medalju u gimnastici, poslije povlačenja iz sporta je otišla u Njemačku, gdje je namjeravala da radi kao fitnes-trener

Tamo je, međutim, zapala u finansijske neprilike i izbačena je iz stana, a izlaz iz takve situacije potražila je u – prostituciji, prenosi Blic.

U domovini niko nije znao čime se bavi, sve dok list “Kankan” nije objavio njene seksi fotografije, a ni posjetioci erotskog sajta, na kojem se predstavlja kao “Ina” i reklamira kao “izuzetno sportski tip”, mahom ni ne slute da im svoje seksualne usluge nudi istinska sportska zvijezda.

Lijepa Florika je nakon povlačenja iz sporta 2007. otputovala u Njemačku, gdje je u Ingolštatu najprije zaista i radila kao fitnes-trener. Kada su iskrsli finansijski problemi jedna zemljakinja joj je, međutim, ponudila da se okuša kao prostitutka, i tu je, kako izgleda, pronašla bolji izvor prihoda.

Nakon objavljivanja inkriminisanih fotografija, njen otac George je za rumuniski list “Libertate” izjavio da se “stidi”, i da će sada čitava porodica morati da se seli iz Rumunije, najvjerovatnije u Kanadu, gdje mu živi brat. Sama Florika je za isti list izjavila samo da je trenutno “na odmoru sa svojim dragim” i da nema komentar.

 

KOMENTARI