Omladinski malonogometni turnir

HomeUncategorized

Omladinski malonogometni turnir

Rezultati malonogometnog turnira

Nogometni klub „Podgrmeč“ i ove godine organizuje Omladinski malonogometni turnir koji će se odigrati u Gradskoj dvorani u Sanskom Mostu.

Uplata za učešće na ovom tradicionalnom sportskom događaju je toku , a prijave ekipa se mogu izvršiti od 10 do 13 sati u prostorijama kluba do narednog četvrtka do 17 sati, kada će se obaviti i žrijebanje parova.

Prve utakmice će se odigrati dan kasnije, a satnica će naknadno biti objavljena. Kotizacija po ekipi za kadete iznosi 80 KM, te pionire: 2001. i 2002. godište 70 KM, za 2003. i 2004. godište 60 KM i 2005. i 2006. godište 50 KM. Sve dodatne informacije se mogu dobiti putem telefona na brojeve 037/ 686 – 020 i 061 / 445 667.

Kako su nas informisali iz Organizacionog odbora turnira do sada je prijavljeno 12 ekipa u svim uzrasnim kategorijama, ali se i ovaj put očekuje učešće daleko većeg broja ekipa.

U „Podgrmeču“ ističu, da se zbog velikog interesa djece i njhovih roditelja ponovo organizira ovaj malonogometni turnir.

Cilj je, kako kažu u najstarijem sanskom sportskom kolektivu, da mladi igrači pokažu svoje nogometno znanje i da se zabave tokom učeničkog zimskog raspusta. Treba reći, da je veliki broj osnovaca uključen u omladinske selekcije sanskih nogometnih klubova i škole nogometa, a turnir je šansa da osjete prava takmičarska iskušenja.

U „Podgrmeču“ se nadaju i velikom odzivu publike. Cijena dnevne ulaznice tokom prvog kruga takmičenja bit će 1 KM, dok će ulaznica za polufinalne i finalne utakmice koštati 2 marke.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: