instant fap

O’Neill: Baždarević je oživio BiH, a Pjanić i Džeko su vrhunski igrači

O’Neill: Baždarević je oživio BiH, a Pjanić i Džeko su vrhunski igrači

Jaki su, tehnički su vrlo, vrlo dobri. Dolaskom Mehmeda Baždarevića su oživjeli i dobili novi zamah. Bit će teško, ali će isto tako teško biti i njima, rekao je O'Neill

Bosna i Hercegovina i Irska će se u petak sastati u prvoj utakmici doigravanja za Europsko prvenstvo 2016. godine. Izbornik Irske Martin O'Neill je naglasio da ih čeka utakmica s teškim protivnikom, a kao najbolje pojedince BiH je izdvojio Miralema Pjanića i Edina Džeku.

“Bosna i Hercegovina je jaka, tehnički su vrlo, vrlo dobri. Dolaskom Mehmeda Baždarevića su oživjeli i dobili novi zamah. Pjanić je posebno ubojit u slobodnim udarcima, jako je dobar igrač. I on i Džeko su vrhunski igrači,” rekao je Martin O’Neill novinarima.

Svjestan da BiH iza sebe ima nekoliko odličnih utakmica i da, kako odmiče godina, igra sve bolje i bolje.

“Mislim da to nimalo neće utjecati na moje igrače. Nakon Njemačke su uvjereni da su sposobni za dobar rezultat. Da ne bude zabune, utakmice će biti teške, nitko ne očekuje lagane pobjede u utakmicama playoffa.”

“Posebno su snažni bili u posljednjih nekoliko utakmica, trebali su pobjede protiv Walesa kod kuće i Cipra u gostima i napravili su to. Bit će teško, ali će isto tako teško biti i njima,” zaključio je.

KOMENTARI