instant fap
NaslovnicaLokalne temeSanski Most

OO SBB-a Sanski Most se ograđuje od djelovanja i rada vijećnika Selvira Korlata

OO SBB-a Sanski Most se ograđuje od djelovanja i rada vijećnika Selvira Korlata

SDA Sanski Most preko svoga portala Inmedia objavila je 15.03.2016 godine kvazi saopćenje kvazi zvaničnika SBB-a Selvira Korlata a usmjereno na rušenje kredibiliteta predsjednika SBB-a Sanski Most Nijaza Kadirića i samog SBB-a Sanski Most.

Vezano Kadirić demantiran od zvaničnika SBB-a

Naime, radi se o saopćenju same SDA Sanski Most koje je jedini podržao Selvir Korlat, ucjenjen na način da je dobio radno mjesto u Komunalnom fondu a supruga također radno mjesto u Obdaništu. Merisa Šušić je u potpunosti negirala navode koje je Inmedia navela kao i ostale kolege.

Dok mladi SDA vijećnici odlaze iz Sanskog Mosta (Ibrahim Alihodžić, Tahira Batić a odnedavno i Arnel Terzić) a ne samo iz Vijeća, Selvir Korlat uspješno napreduje uz blagoslov Mustafe i Asima. Nije im to bilo dovoljno pa su onda pokušali da krenu u rušenje SBB-a Sanski Most koristeći upravo Selvira Korlata.

Koristimo priliku da informišemo javnost da primitivna politika ucjena, mita, nepotizma, ličnih interesa, bahatosti, nerada i kupovine vijećnika neće nikad biti politika SBB-a Sanski Most a ni Nijaza Kadirića lično.

U skladu sa stranačkim pravilima Selvir Korlat će biti disciplinski procesuiran i neće nastupati u ime SBB-a u Općinskom vijeću Sanski Most i sigurno neće biti na listi SBB-a na lokalnim izborima ni on niti bilo ko drugi ko je iznevjerio programske ciljeve SBB-a.

PRESS OO SBB SANSKI MOST

Izvor Facebook

KOMENTARI