instant fap

Oproštaj od radnog kolege

Dragi naš Sudo,

danas smo se oprostili od tebe,  kolege, velikog čovjeka i  prijatelja.Otišao si  iznenada i brzo baš kao što si i živio.Samo prije deset dana bio si među nama, a onda si iznenada otišao, kao da nam te neko ukrao.

Bio si kolega i prijatelj svakom od nas.I kad smo bili tužni, svojim šalama bi nam uspio izmamiti osmjeh  na licu.Uvijek si više mislio na druge, nego na sebe.Poznavati jednu tako plemenitu i osjećajnu osobu  bilo je veliko bogatstvo,  jer takvih osoba ovaj svijet ima zaista malo.

Još nismo svjesni da te nema, još kao da hodnikom čujemo tvoje užurbane korake i tvoj glas, jer moraš hitno na teren i raspravu.

Svoje rasprave na ovom svijetu si završio, nadamo se da ćeš sada naći mir.

Našeg Sude više nema , ostaje nam samo utjeha da je bio potrebniji  Allahu dž.š. nego nama.

Naša ljubav nije u riječima već u našim srcima, gdje ćeš zauvijek ostati voljen.Bol za tobom i praznina bez tebe biće vječna, ali sjećanje, ljubav i ponos na tebe ostaće beskrajni u našim srcima. Svojom dobrotom i plemenitošću u našim životima ostavio si dubok trag,

Hvala ti za svu pažnju i dobrotu koju si nam nesebično pružao.

Ponosni smo što smo te imali i vječno tužni što smo te izgubili.

Dragi Sudo, neka ti je  vječni rahmet i lijepi Džennet.

Porodici Karabeg upućujemo iskreno žaljenje zbog preranog gubitka voljene osobe i da im dragi Allah dž.š. podari sabur u ovim teškim trenucima.

UPOSLENI ORGANA UPRAVE OPĆINE SANSKI MOST

 

U Sanskom Mostu; 09.07.2012.godine

KOMENTARI