instant fap
NaslovnicaVijestiBiH

Oproštaj od Slaviše Krunića u Banjoj Luci: Nije gledao naciju i bio je na pravoj strani

Oproštaj od Slaviše Krunića u Banjoj Luci: Nije gledao naciju i bio je na pravoj strani

U Banjoj Luci je danas održana komemoracija ubijenom banjalučkom biznismenu Slaviši Kruniću, a sala u kojoj je održan skup bila je premala da primi sve one koji su došli da mu odaju posljednju počast.

“Početkom novog milenija Slaviša je pokrenuo agenciju. Počeo je sa četiri uposlenika, a sada ih je 1.200. Imao je osjećaj za mlade ljude, vratio je život, ali i nadu običnim građanima. Dani bi mi trebali da nabrojim sve ljude kojima je pomogao. On je vidio dalje nego što mi vidimo. Nije gledao na naciju i uvijek je bio na pravoj strani. Sličan njemu je bio i njegov pratilac Žarko Pavlović. Neka im je vječna slava”, kazao je Radomir Bajić, jedan od direktora u Krunićevoj kompaniji.

Prisutnima se obratio i Dragan Čavić koji je kazao da je Slaviša Krunić bio veliki borac te da je gradio budućnost ne samo za sebe i svoju porodicu, već i hiljade drugih ljudi.

“Prave ubice nisu oni koji su ispalili rafale u Slavišu i Marka. Prave ubice su nalogodavci… Slaviša je uvijek bio borac, u ratu, ali i u miru. Gradio je budućnost ne samo sebi i svojoj porodici, već svim zaposlenima, a ima ih 1.200. Raspuštene kompanije je vratio na tržište. Nije bilo lako, ali on je vjerovao. Sve kompanije koje je vodio vratili su se na tržište. Bio je i veliki humanista, jer je pomogao svima. Bio je posvećen porodici, a volio je sve. Svi mi koji smo s njim bili bliski, isto ćemo o njemu kazati. Velikim ljudima nije mjesto u zemlji, već u našim životima. Neka ti Bog podari rajsko naselje kojem pripadaš. Neka ti je vječna slava”, kazao je Čavić.

Komemoraciji su prisustvovali i ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić, Vukota Govedarica, predsjednik SDS-a, ali i mnogi drugi iz javnog života.

Ubijeni Slaviša Krunić bio je predsjednik uprava kompanija “Sector Security”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt” i “Sector ADS”,

Slaviša Krunić bit će sahranjen u 13 sati na porodičnom groblju u Glamočanima, a danas će biti sahranjen i njegov pratilac Žarko Pavlović na Palama.

KOMENTARI