instant fap

OSMIJEH SA POTPISOM ORDINACIJE “dr Mudrinić”

OSMIJEH SA POTPISOM ORDINACIJE “dr Mudrinić”

Odlazak kod stomatologa za većinu ljudi predstavalja neprijatno iskustvo, strah i zabrinutost. Zbog toga se taj odlazak odlaže dugo vremena.  Uzroci toga posežu iz ranijeg perioda, kada nije bilo anestezije, kada stomatolozi nisu imali vremena i razumijevanja da se posvete razgovoru sa pacijentom.Da stomatolozi nisu “strašni” i da u ordinaciji vlada prijatna i vesela atmosfera uvjerili smo se prilikom redovnog stomatološkog pregleda i u posijeti stomatološkoj ordinaciji  “dr Mudrinić” iz Prijedora. 

 Za nas je jako važno da se naši pacijenti osjećaju kao kod kuće. Pacijenti  nam sa povjerenjem iznose svoje želje, strahove i teškoće koje su ih sputavale da imaju srećniji i ispunjeniji život. Upravo to ukazano povjerenje za nas predstavlja veliku odgovornost i motiv da ga opravdamo i obogatimo njihov život sa novim i sjajnim osmijehom. 

„Po mom  sjećanju  ima desetak godina ili nešto manje od kako kako koristim vaše usluge. Smatram da je vaš odnos profesionalan, prijatan, opuštajuči  i poštujete zakazane termine . Zadovoljna sam  rezultatima vašeg rada. I  moj sin je vaš klijent i zadovoljan je. Nadam se da ćemo i u buduće imati lijepu saradnju .“ D.D.

Svakodnevno svjedočite  transformacijama i promjenama.

 Svaki pacijent je poseban, svaka situacija i stanje u ustima je posebno  i zahtijeva individualan pristup. Od prvog pregleda i konsultacija, do momenta kada se ugradjuju implantati, izradjuju krunice, postavljaju ortodontski aparatići ili se rade popravci i liječenja zuba. Svi oni sa sobom nose neku svoju priču. Naš tim doktora  nastoji da pruži sve informacije, detaljno objašnjavajući svaki postupak i proceduru, a sve sa ciljem da ponudimo najbolje rješenje i zadovoljimo i one najzahtijevnije slučajeve. 

„Sve pohvale za našu  suradnju . Imam osjećaj da ste mi kao najrođeniji . Dobrodošlica, rad sa doktorima, hirurgom za ocjenu 100, a ne 10. Nadam se da ćemo privesti kraju ovaj moj veliki projekat  (zbog korone je malo prolongiran ) Sve najbolje želim vam u budućem radu.“ DŽ.R.

Osmijeh na licu izraz je zadovoljstva, radosti, prijateljstva, ljubavi. Otvara vrata novim prlikama i uspjesima.  A to naši zadovoljni pacijetni i pokazuju, koračajući kroz život puni samopouzdanja i sa širokim osmijehom koji je nastao u našoj ordinaciji.

„Moja drugarica je radila kod vas te krunice, kao i moja sestra prije par godina i obje su prezadovoljne i nemaju nikakve probleme. Radove sam isto gledala i zato sam se odlučila da ću bas kod vas to raditi. (krunice, izbjeljivanje, ciscenje)“ I.R.

Ponosni smo i zahvalni za povjerenje koje nam naši pacijenti ukazuju  više od jedne decenije.  Njihovi zadovoljni osmijesi o nama govore mnogo više nego mi sami.   

Hvala Vam!

A ukoliko i vi želite vaše lice krasi osmijeh iz ordinacije “dr Mudrinić” potražite ih na adresi: Vuka Karadžića 20 u Prijedoru ili ih pozovite na telefone: 052/231-333 ili 066/371-371.

Kontaktirati ih možete i putem profila na društvenim mrežama

Facebook Instagram

Kao i putem kontakt forme na web stranici http://stomatologmudrinic.com/

KOMENTARI