instant fap

Osumnjičeni za ubistvo Armana Halilovića se sam predao

Kako neslužbeno doznaje portal Cazin-danas, istraga povodom smrti Armana Halilovića je pri samom kraju.

Naime, istražitelji su  već uveliko  bili na tragu osumnjičenog koji  je upravljao automobilom  kojim je  pregažen Halilović, no, on se sam prijavio. Petnaestak dana nakon ovog nemilog događaja, u PU Cazin se obratio D.M.  i priznao da je  15.jula  u ranim  jutarnjim satima  svojim  vozilom kretao  se  lokalnim putem prema cazinskom naselju  Mutnik te  pri  neprilagođenoj brzini  prešao preko tijela nastradalog koje se nalazilo na cesti.

Neslužbeno se doznaje da je D.M.  također iz Cazina (naselje Misaljevići) inače  svršenik  Medrese, te je privremeno obavljao  vjersku službu u jednom od cazinskih  džemata.Na pitanje  zašto  odmah  nije prijavio nesreću ,odnosno zašto je  otišao s lica mjesta, D.M. nije imao precizan odgovor, ali je istakao da se odlučio prijaviti zbog grižnje savjesti  te obzirom da je vjernik, nije mogao nositi se s tim da se pravda ne zadovolji.

Obdukcijom je već  utvrđeno da je Halilović  bio u alkoholiziranom stanju,ostaje još da se utvrdi  da li je bio  živ u momentu nesreće,obzirom  da je njegovo tijelo  ležalo nepomično  na cesti  kada je  D.M.

KOMENTARI