instant fap

Osvježeni Volkswagen T-Roc stigao u BiH

Osvježeni Volkswagen T-Roc stigao u BiH

Osvježeni Volkswagen T-Roc stigao je u BiH i pokazuje svoj novi dizajn svjetala od prednjeg do zadnjeg dijela vozila. Unutrašnjost također nudi savremeniji stil i veći osjećaj kvalitete nego ikada prije.

Standardna oprema za T-Roc sada uključuje LED svjetla, digitalni kokpit, novi infotainment sistem i redizajnirani multifunkcionalni volan.

Što se pogona tiče, kupci mogu birati između tri benzinska i dva dizelska motora. Ponuda počinje s jednolitarskim TSI motorom sa 110 KS.

Snažniji četverocilindarski motori razvijaju 150, odnosno 190 KS, zavisno od toga radi li se o 1.5 TSI ili 2.0 TSI motoru. Dizelski 2.0 TDI motori dolaze sa 115 i 150 KS, gdje snažniji dolazi i u kombinaciji s 4Motion pogonom na sve točkove.

“Kombinacija progresivnog izgleda, sportskih performansi i robusne svestranosti postala je izuzetan recept za uspjeh”, izjavio je Dino Bratović, Volkswagen PKW Brand manager u Bosni i Hercegovini te dodao: “Od samog početka i bez direktnog prethodnika, T-Roc je stekao ogromnu popularnost. Od svog lansiranja na tržište krajem 2017. godine, Volkswagen je već prodao više od milion primjeraka kompaktnog SUV-a, impresivno potvrđujući strategiju kompanije u segmentu SUV vozila.“

KOMENTARI