instant fap

Otac Elona Muska nije ponosan na sina milijardera, ne želi ni voziti Teslu

Otac Elona Muska nije ponosan na sina milijardera, ne želi ni voziti Teslu

Errol Musk, otac Elona Muka, priznao je da nije ponosan na svog sina milijardera, kao i da ne vozi Teslu.

Stariji Musk “dušu je otvorio” u radijskom intervjuu za Kyle and Jackie O Show.

Otac izvršnog direktora Tesle rekao je da je po njegovu mišljenju Elon “premašio granicu” onoga što je smatrao uspjehom.

Kada su ga upitali odakle Elonu njegova genijalnost, njegov je otac sugerirao da je za to možda kriv mljekar koji ih je tada posjećivao, a ne on ili njegova majka Maye, a zatim je rekao da nije ponosan na svoga sina.

“Tvoj potomak je genij. Vrijedi toliko novca i stvorio je toliko toga da mu to ne možete oduzeti. Jeste li ponosni?” upitao ga je voditelj.

“Nisam. Znate, mi smo porodica koja već dugo radi svašta, nije da smo odjednom počeli nešto raditi”, rekao je Errol i dodao da se sva njegova djeca već dugo bave “zanimljivim stvarima” i da nijednom nije tražio milostinju od svog sina milijardera.

On je otkrio da je Elonov mlađi brat Kimbal njegov ponos. Kimbal je također milijarder, iako ni približno toliko bogat kao stariji brat Elon, koji slovi za najbogatijeg čovjeka na svijetu.

Na pitanje voditelja vozi li Teslu, odgovorio je da on radije preferira Bentley, Rolls Royce i Mercedes-Benz. Također, je napomenuo da mu njegov sin ne daje novac.

“Mi smo vrlo štedljiva i škrta porodica. Ako želim nešto potrošiti, moram odgovoriti na 100 pitanja – zašto. Elon također živi vrlo štedljivim životom. Na poslu je već u šest sati ujutro”, kazao je.

KOMENTARI