Otkriven detalj koji potvrđuje da je Lana Pudar istinski fenomen

HomeSport

Otkriven detalj koji potvrđuje da je Lana Pudar istinski fenomen

Sjajna Lana Pudar postala šampionka BiH u šest disciplina i oborila devet državnih rekorda

 

Goran Grahovac, predsjednik Akademskog plivačkog kluba “22. April” i trener Lane Pudar, otkrio je da naša najbolja plivačica ne koristi nikakve suplemente za trening, te je najavio “napad” na zlatnu olimpijsku medalju na Igrama u Parizu 2024. godine.

Kako je istakao, pred svoje izabranike uvijek stavlja visoke ciljeve, a pravilan rad i velika odricanja polazna su tačka uspjeha.

“Kada sam govorio da će Lana Pudar osvojiti evropsko zlato ljudi su se smijali. Evo sada govorim da idemo na olimpijsko zlato u Parizu. Govore da sam još veći luđak, ali eto… Pred nama je. Niko ne može da tvrdi da ćemo uspjeti, ali u mojoj glavi je sve moguće”, rekao je za Glas Srpske.

Grahovac je potom ispričao prilično nevjerovatan detalj vezan za Lanine treninge i nastupe, koji je gotovo nezamisliv u današnjem vrhunskom sportu.

“Lana je fenomen sama po sebi. Ona je to što jeste, čak ne koristi nikakve vitamine, bukvalno je ‘na vodi’. Vremenom će joj biti potrebna dodatna suplementacija kako bi održala imuni sistem zbog velikih napora. Ali to su sve naši plusevi kada se budemo spremali za Pariz. O dometima ne bih da pričam, rekao sam da je cilj olimpijsko zlato”, zaključio je Grahovac.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0