instant fap

Otvaranje Olimpijade tajni sotonistički ritual?!

Kontroverzni Englez je na blogu napisao da je otvaranje bilo puno simbola, odnosno elektromagnetskih informacija namijenjenih eliti koja u tajnosti vlada ovim svijetom.

David Icke, jedan od najpoznatijih teoretičara zavjere, tvrdi je da je otvaranje Olimpijskih igara u Londonu bio tajni sotonistički ritual maskiran u slavlje Velike Britanije i sporta.

Kontroverzni je Englez na svom blogu napisao da je otvaranje Igara bilo puno simbola, odnosno elektromagnetskih informacija namijenjenih eliti koja u tajnosti vlada svijetom, a to su prema njegovom mišljenju ‘ljudi reptili’.

Tako je, primjerice, ustvrdio da je divovsko zvono bilo namješteno na posebnu frekvenciju koju ta grupa razumije, ali i da je sam Olimpijski stadion planski smješten na tačku gdje se nalazi jedan od najznačajnijih vorteksa zemaljske energije.

Napisao je također i to da nije slučajno da je 27. jula izabran za dan kada će otvoriti Olimpijske igre jer je to jedan od ključnih datuma u kalendaru poštovatelja vraga. Naime, sotonisti tada slave Veliki klimaks.

Ukratko, Icke vjeruje da svijetom vlada Babilonsko bratstvo, koje vodi rasa križanih krvnih linija porijeklom sa Srednjeg i Bliskog istoka. Ključne linije bratstva su, tvrdi, porodice Windsor, Rothschild, Rockefeller, evropske kraljevske porodice i aristokracija te porodie istočnog establišmenta u SAD-u.

Njihovo porijeklo nije ovozemaljsko, oni su reptili iz zviježđa zmaja čiji je cilj dominacija svijetom, a kada sotonisti dozivaju demone, zapravo se obraćaju njima, mišljenja je.

KOMENTARI