Otvoren konkurs za 50 radnih mjesta u Sanskom Mostu

HomeNaše priče

Otvoren konkurs za 50 radnih mjesta u Sanskom Mostu

Mogućnosti razvoja uslužnog sektora

Ovo nije oglas! Ovo je ponuda za budućnost!

Svjedočimo vremenu u kojem je teško doći do posla bez obzira na kvalifikacije, a formalni obrazovni sistem najčešće ne prati zahtjeve tržišta rada producirajući kadrove za kojim ne postoji realna tržišna potreba u Bosni i Hercegovini.

Iz tog razloga firma Sana Tel odlučila je otvoriti priliku za 50 novih radnih mjesta u Sanskom Mostu.

Osim novih radnih mjesta nudimo i mogućnost rada od kuće. Naš je krug zaposlenih svakim danom sve širi, a radnu atmosferu popunjavamo kolegijalnošću i korektnošću. Ako ste spremni na inovativnost, žedni novih znanja i tražite sigurnog poslodavca prijavite se!

Za sve one koji traže posao, a slabije poznaju njemački jezik, spremni smo financirati kurs učenja kako bi što lakše došli do vašeg cilja, a on je posao.

U nastavku pročitajte zašto smo proglašeni jednom od najpuzdanijih kompanija u BiH.

Možda već radite u call centru ili tek namjeravate. Riječ je o poslu koji je (relativno) lako za obavljati.

Kakva su vaša očekivanja i što zaista možete očekivati?

Firma Sana Tel d.o.o je možda vaš slijedeći posao.

Sana Tel svoj ‘smisao’ nalazi u brojnim upitima klijenata (korisnika) koji traže pojašnjenja, dodatne informacije, prijedloge ili rješenja problema. Vaš je zadatak pronaći pravi odgovor na svako postavljeno pitanje i tako korisnicima olakšati korištenje usluge.

Sada kada vam je ovo poznato, znate i što možete očekivati: rad s ljudima koji se zbog nečega žale, ne razumiju neke uvjete korištenja, a ponekad mogu biti i prilično ljuti na vas . Ako imate strpljenja, visoku razinu samokontrole te ukoliko ste pozitivni i dobronamjerni, u ovom poslu mogli biste postati vrlo uspješni.

Firma Sana Tel d.o.o postoji od 2013 godine I ima jako dobru saradnju sa stranim tržištem ( Njemačka, Austria I Švicarska).

Sana Tel d.o.o pruža jako ugodnu radnu klimu, sa veoma dobri kolektivom, prihvatljivim radnim vremenom i dobru zaradu.

Ako ste još uvijek u dilemu: raditi u Sana Tel d.o.o ili ne, donosimo vam popis prednosti i nedostataka koji mogu olakšati vašu odluku:

Prednosti

1) Posao u suštini nije težak: morate se ljubazno javljati na telefon i koristiti jednostavne računalne programe. O vašoj brzini i znanju ovisi, naravno, brzina rješavanja problema korisnika.

2) Sana Tel d.o.o pruža ugodan ambijent gdje i vi imate svoje posebno mjesto, koje vam pruža dovoljno privatnosti i udobnosti te mogućnost koncentracije, koja je potrebna u obavljanju ovog posla.

3) Uvjeti plaćanja su iznad Standarda, a pored fixnog primanja možete ostvariti I veću zaradu – koliko radite toliko u pravilu možete i zaraditi, ukoliko ostvarujete zadane ciljeve.

4) Jedan od rijetkih poslova koje ne morate ‘nositi doma’. Radno vrijeme je u pravilu fleksibilno pa je riječ o poslu koji može poslužiti i kao dodatni izvor zarade.

5) Nije sve samo u poslu. Imate brojne mogućnosti edukacije, treninga i ono najvažnije, sklapanja novih prijateljstava s ljudima slične ili iste dobi i intersa.

6) Ovo je odličan posao za upoznavanje ljudske psihologije kroz pomaganje različitim profilima ljudi. Pred vama je doslovno spektar različitih osobina, glasova, naravi, situacija…ovo iskustvo pomoći će vam i u izgradnji vlastitog karaktera, a tko zna, možda jednoga dana bude i odlična podloga za pisanje zanimljive knjige?

7) Iako u ovom poslu postoje stroga pravila i ciljevi, pokušajte ga shvatiti kao igru. Pritom ne mislimo da neozbiljno shvatite svoj posao, već svaki poziv prihvatite kao izazov, priliku za učenje (upoznavanje različitih karaktera i nadogradnju vlastitih komunikacijskih vještina) te mogućnost za pružanje pomoći kojom ćete nekoga zaista usrećiti (ujedno i svog poslodavca).

Nedostaci

Nedostatke u ovome poslu imate samo ukoliko ih sebi dozvolite.

Savjet Sana Tel d.o.o: KORISTITE OVU ŠANSU, A NEMOJTE JE ISKORISTITI.

Na kraju, ako želite biti dio jedne od najboljih kompanija u Bosni i Hercegovini, javite nam se i ne gubite vrijeme, postanite dio najboljeg tima – SANA TEL Sanski Most.

Svoju biografiju možete poslati na mail:  [email protected] ili se javiti na broj telefona 065 778 135.

Više informacija na www.sanatel.ba

Na kraju pogledajte kako će naša kompanija izgledati u budućnosti.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0