Ovaj namještaj iz Sanskog Mosta odmah ćete poželjeti imati

HomeSanski MostLokalne teme

Ovaj namještaj iz Sanskog Mosta odmah ćete poželjeti imati

Više vremena provodite u prirodi

Sanski namještaj sve je više tražen, dizajn i izrada su sve kvalitetniji, a cijene su pristupačne. Visoko kvalitetan ručno rađeni namještaj koji se osim vrhunskim dizajnom odlikuje kvalitetom i praktičnošću.

Svaki je proizvod prekrasno izrađen od visokokvalitetnih materijala koji će zasigurno obogatiti vaš životni prostor.

Namještaj iz Sanskog Mosta koji će vas osvojiti na prvu

Stolarska tradicija porodice Behremović se prenosila sa koljena na koljeno i održana je sve do danas. Zahvaljujući velikoj fleksibilnosti svaki namještaj je oblikovan prema potrebama i vizijama naših klijenata.

Raznolikost boja, površine teksture i materijala koji se koriste u kombinaciji sa izvrsnim rješenjima, te preciznost pri izradi i montaži namještaja doprinosi jedinstvenom estetskom dojmu u svakom detalju kao i u cjelini. Poštivanjem rokova, preciznošću izrade, kvalitetnom i pedantnom montažom, te kroz vrijeme dokazanom trajnošću, obrt je promakao u prepoznatljivo ime kao pouzdan partner pri izradi namještaja i uređenju enterijera.

Pored niza navedenih pravnih lica, namještaj Behremović uljepšava enterijer mnogobrojnih privatnih domova širom Bosne i Hercegovine, kao i inozemstva. Stolarska radnja „Behremović“ se nalazi na adresi Muhići br. 94.

Kontakt telefon: 061-784-869 Amir Behremović 061-744-612 Inas Behremović

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0