instant fap

Ovo je bila njihova godina: Kompanija Violeta

Ovo je bila njihova godina: Kompanija Violeta

Regionalni lider u proizvodnji premium higijenskih proizvoda i jedna od najuspješnijih bosanskohercegovačkih kompanija Violeta, iza sebe ostavlja itekako uspješnu poslovnu godinu. Kontinuirano su se osluškivale potrebe tržišta i osmišljavale posebnosti i inovacije, a svaki Violetin proizvod kreiran je prema želji kupca.

U razgovoru za portal Radiosarajevo.ba Edo Numić, direktor marketinga Violete, ističe da je 2015. godina bila vrlo uspješna za Violetu i Violeta brand, prvenstvo zato što su napravljena dva velika projekta, a to su pogoni tvornice tekućih deterdženata, gdje se proizvode deterdženti za suđe, omekšivači i deterdženti za rublje.

Drugi projekat je važan za tehnologiju i proizvodnju pelera, a i zbog toga što se već tri godine kontinuirano radi na tome.

“Napravili smo proizvodnu liniju koju smo instalirali u Grudama, a to je bila europska premijera ove tehnologije, te nadamo se da će tako biti i u prodaji. Također smo vrlo zadovoljni i prodajom deterdženata i omekšivača”, ističe Numić.

Dodao je također da im je cilj u 2016. godini uposliti proizvodne kapacitete koje se napravili, jer su oni većih dimenzija, te postati regionalni lideri u proizvodnji higijenskih potrepština i deterdženata.

Radiosarajevo.ba

KOMENTARI